Επιστροφές και αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το μέγεθος του προϊόντος που παραγγείλατε και λάβατε ή επιθυμείτε άλλο προΐόν, ή επιθυμείτε να επιστρέψετε προΐόντα που έχετε αγοράσει,έχετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε εντός 7 ημερών από την παραλαβή.

1. Η αντικατάσταση και η επιστροφή της αξίας του προϊόντος πραγματοποιείται με τον ακόλουθο τρόπο:

a)     Στείλτε τα προΐόντα τα οποία επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετετο στο πλησιέστερο γραφείο με κουριερ.

β) στην διεύθυνση: VS FASHION LTD , Bulgaria, Sofia, t.k.1000

δ)    Όταν  λάβουμε τα επιστρεφόμενα προΐόντα υπολογίζεται μόνο η αξία των επιστρεφόμενων προΐόντων,ανεξαρτήτως αν ο πελάτης ζητήσει κάποιο άλλο προΐον, είτε ζητήσει την επιστροφή του ποσού, χωρίς τις επιπλέον χρεώσεις (έξοδα αποστολής). Όι επιπλέον χρεώσεις  (έξοδα αποστολής) δεν επιστρέφονται.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

-   Το ποσό μεταφέρεται σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Ο τραπεζικός σας λογαριασμός και το ονομα  της  τραπεζας να μας το στειλετε με το επιστρεφομενο  δεμα.

- Πριν επιστρέψετε το προϊόν, είναι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ενός προσωπικού μηνύματος.

2.      Το προΐόν που ο πελάτης επιστρέφει πρέπει να είναι καθαρό και χωρίς ξένες οσμές (όπως κρέμες, αρώματα ή καπνός από τσιγάρα),να μην είναι φορεμένο, να μην έχει πλυθεί, να μην είναι σκισμένο,στην αυθεντική του συσκευασία και με όλες τις ετικέτες. Η αποστολή πρέπει να συνοδεύεται από το απόκομα παραλαβής και το έντυπο αίτησης για την αλλαγή. Να καταγραφεί στο έντυπο το όνομα σας, τηλ. επικοινωνίας και ποια προΐόντα θέλετε για την αλλαγή.

3.      Συσκευάστε προσεκτικά τα δέματα για να εξασφαλιστεί η σωστή διατήρηση των προΐόντων κατά τη μεταφορά. Τα δέματα με τα προΐόντα που επιστρέφονται, αν λόγω της ακατάλληλης συσκευασίας, έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά, θα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση.